AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Kahve falında bir yakınını tekerlekli sandalyede görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede kendini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturmak geçim derdi yaşayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir