AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek görmek

Kahve falında tekerlek görmek

Kahve falında tekerlek görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlek değiştirmek geleceğe dair planlar yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek büyük bir adım atılacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba tekerleği değiştirmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, işlerinin yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalyede görmek enerjisini toplayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kamyon tekerleği görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir