AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın ayağını görmek

Kahve falında babanın ayağını görmek

Kahve falında babanın ayağını görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, sevinç ve mutluluğa, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işarettir.

Kahve falında babanın ayağını gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında baba ayağı öpmek zor bir dönem geçirileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın ayaklarını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında babanın ayağını öpmek nasiplerini alacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir