AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutup yıldızını görmek

Kahve falında kutup yıldızını görmek

Kahve falında kutup yıldızını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kutup yıldızını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Kahve falında kutup yıldızını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kutup yıldızı görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutup yıldız görmek maddi olarak zarar edeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kutup görmek başarılarının devamının geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kutup ayısı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine yorulur.

Kahve falında kutuplara gitmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek konferans ve seminerlere katılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir