AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yıldız düştüğünü görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek zor bir dönem geçirileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek çok büyük destek vereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir