Kahve falında ağaçta timsah görmek

Kahve falında ağaçta timsah görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayallerin yarıda kalacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta timsah gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta timsah görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahla boğuşmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalettir.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah eti yemek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah tutmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek terfi alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ezmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mali olarak küçüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir