AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kaş görmek

Kahve falında tek kaş görmek

Kahve falında tek kaş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tek kaş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında kendini tek kaş görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, şansın yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında tek kaş olmak işlerin sürekli artacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında tek kaş görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek kolaylık sağlayacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalettir.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının çoğaldığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir