AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tek kaşlı görmek

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini tek kaşlı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, beklediklerini duyacağına delalet eder.

Kahve falında tek kaş görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini tek kaş görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, daha fazla para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında tek kaş olmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşları düzeltmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını siyah görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir