AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kaş olduğunu görmek

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında tek kaş olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tek kaş olmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini tek kaş görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında tek kaş görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek zarara gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşların yok olduğunu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarını cımbızla almak sosyal çevrenin değiştirileceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir