AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tek kaş görmek

Kahve falında kendini tek kaş görmek

Kahve falında kendini tek kaş görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tek kaş gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında kendini tek kaş görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini tek kaşlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tek kaşının olmadığını görmek sevinileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek kaş olmak ağlayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında tek kaş görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kaşını deldirmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşları birleşik görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir