AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı fare görmek

Kahve falında kanatlı fare görmek

Kahve falında kanatlı fare görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı fare gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kanatlı fare görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, insanları kıracağına, üzeceğine delalet eder.

Kahve falında dişin düşüp kanadığını görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kanatlarının çıktığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasının kanadığını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek kanadı görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı aslan görmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağını kanatmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, maddi gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında kanat dövmesi görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir