AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kadın memesi görmek

Kahve falında tek kadın memesi görmek

Kahve falında tek kadın memesi görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işaret eder.

Kahve falında tek kadın memesi gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında tek kadın memesi görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka kadının memesini görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında kıllı kadın memesi görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi tutmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir