AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir taşı görmek

Kahve falında kabir taşı görmek

Kahve falında kabir taşı görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ferah bir eve geçileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sorunların çözüm bulacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında kabir taşı gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kabir taşı görmek yıpranacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kabir ziyareti yapmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kabirden çıkarmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işarettir.

Kahve falında açık kabir görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kabirde namaz kılmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir