AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirden kalkmak

Kahve falında kabirden kalkmak

Kahve falında kabirden kalkmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, daha çok dünya malı edineceğine, dertlerin son bulacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Kahve falında kabirden kalkmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kabirden kalkmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yaşamının uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaza kalkmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında amuda kalkmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak kalkmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sağlık içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah erken kalkmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir