AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözün az görmek

Kahve falında tek gözün az görmek

Kahve falında tek gözün az görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözün az gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Kahve falında tek mavi göz görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü inek görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözlü olduğunu görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine inanılır.

Kahve falında tek gözün az görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözü görmemek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir