AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek hem dua alacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aralarından su sızmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi gördüyseniz:

  • Artık onu fazla bekletmeyin.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine yorulur.

Kahve falında tek mavi göz görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü dev görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü görmemek aydınlık bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü olmamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir