AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek eldiven görmek

Kahve falında tek eldiven görmek

Kahve falında tek eldiven görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, geçim derdinin sona ereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek eldiven gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Kahve falında tek eldiven giymek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek eldiven görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında eldiven görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşık eldiveni görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, rütbesinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında siyah deri eldiven görmek evlatlarının hayırlı olacağına, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına eldiveni görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz eldiven giymek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, hem de zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir