AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında öküzden boynuz yemek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu öküz görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet eder.

Kahve falında öküz boynuzu görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu öküz görmek kazancının eksileceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir