AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, moralinin düzeleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu koyun gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek ümitsizliğe, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir