AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu at görmek

Kahve falında tek boynuzlu at görmek

Kahve falında tek boynuzlu at görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu at gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu at görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuz görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir