AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına gezmek

Kahve falında tek başına gezmek

Kahve falında tek başına gezmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, ettikleri duanın kabul olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına gezmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında tek başına gezmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına yatmak yardımcı olmayacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına kaybolmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına yolda yürümek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına oynamak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulur.

Kahve falında tek başına olduğunu görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir