AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına kaybolmak

Kahve falında tek başına kaybolmak

Kahve falında tek başına kaybolmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, helal kazanç elde edeceğine, büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına kaybolmak gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Kahve falında tek başına kaybolmak yalnız hissetmeye, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına olmak dileklerinin gerçekleşeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına tatile gitmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında tek başına yemek yemek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına top oynamak yolunun hep açık olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine inanılır.

Kahve falında tek başına rakı içmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tek başına doğum yapmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir