AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek bir sebeple yataklara düşeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına gezmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekleme ayakkabı görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek siyah ayakkabı görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tek bir tane ayakkabı görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek tek ayakkabı görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni tek ayakkabı görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında tek ayakkabıyla yürümek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir