AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına olduğunu görmek

Kahve falında tek başına olduğunu görmek

Kahve falında tek başına olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tek başına yürümek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında tek başına kalmak feraha ermeye, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına doğum yapmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında tek başına olduğunu görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tek başına rakı içmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına olmak hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tek başına kaybolmak çok büyük borçlar alacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tek başına yolculuk etmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir