AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına yatmak

Kahve falında tek başına yatmak

Kahve falında tek başına yatmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına yatmak gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında tek başına yatmak meşakkate düşeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında tek yatmak malların artacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tek başına halay çekmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında tek başına yürümek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında tek başına savaşmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına cuma namazı kılmak elinin darda kalmayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek başına yolda yürümek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına koşmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir