AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına oynamak

Kahve falında tek başına oynamak

Kahve falında tek başına oynamak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kazancının da aynı oranda artacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına oynamak gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına top oynamak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Kahve falında tek başına oynamak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına cuma namazı kılmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına namaz kılmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına doğum yapmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Kahve falında tek başına yatmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir