AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayaklı olmak

Kahve falında tek ayaklı olmak

Kahve falında tek ayaklı olmak maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tek ayaklı olmak gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek başarısızlığa düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak yürümek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında tek ayakla koşmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalettir.

Kahve falında tek ayak görmek işinin yoluna gireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek ayaklı olmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir