AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayak yürümek

Kahve falında tek ayak yürümek

Kahve falında tek ayak yürümek can sıkıntısının sona ereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek ayak yürümek gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında tek ayak yürümek güzel gelişmeler yaşanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına yolda yürümek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolda tek başına yürümek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Kahve falında tek terlikle yürümek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Kahve falında tek bacakla yürümek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında tek başına yürüdüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir