AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayakla koşmak

Kahve falında tek ayakla koşmak

Kahve falında tek ayakla koşmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayakla koşmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında tek ayakla koşmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına koşmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayak yürümek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tek ayaklı olmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında tek ayak görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir