AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayak görmek

Kahve falında tek ayak görmek

Kahve falında tek ayak görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında tek ayak gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında tek ayaklı olmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında tek ayakla koşmak paraya ve mala kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayak görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayak yürümek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak beden sağlığının zarar göreceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek sonunda mutlu olacağına, saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir