AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayak üstünde yürümek

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak günahlarının affedileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayak yürümek zengin için yoksulluğa, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalettir.

Kahve falında tek başına yürüdüğünü görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda tek başına yürümek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir