AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayaklı insan görmek

Kahve falında tek ayaklı insan görmek

Kahve falında tek ayaklı insan görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, malvarlığının artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tek ayaklı insan gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek yeni projelere atılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulur.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek bol rızık elde edeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek ayakla koşmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, darda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tek ayak yürümek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayaklı olmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir