AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına koşmak

Kahve falında tek başına koşmak

Kahve falında tek başına koşmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, içinin hafifleyeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına koşmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tek başına koşmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek ayakla koşmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına tatile gitmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tek başına evlenmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında tek başına top oynamak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına yolda yürümek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Kahve falında tek başına gezmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir