AnaSayfa / Genel / Kahve falında teflon tencere görmek

Kahve falında teflon tencere görmek

Kahve falında teflon tencere görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, bir beladan kurtulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında teflon tencere gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında teflon tencere görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teflon tencere almak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında teflon tava görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında teflon tava almak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında tencereyi çöpe atmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tencereden taşan yemek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında düdüklü tencere görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede sarma görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir