AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede sarma görmek

Kahve falında tencerede sarma görmek

Kahve falında tencerede sarma görmek onları okula göndereceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede sarma gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında bir tencere sarma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tencerede yaprak sarması görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede sarma görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sarma yapmak kazancının çoğalacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında yaprak sarma yemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarma dolma görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kelem sarması görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir