AnaSayfa / Genel / Kahve falında teflon tencere almak

Kahve falında teflon tencere almak

Kahve falında teflon tencere almak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında teflon tencere almak gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında teflon tencere görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında teflon tencere almak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teflon tava almak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teflon tava görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere seti görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere hediye etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında tencerenin dibini yemek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işinde ustalaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir