AnaSayfa / Genel / Kahve falında teflon tava görmek

Kahve falında teflon tava görmek

Kahve falında teflon tava görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, başarılarının azalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bunun şans olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında teflon tava gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında teflon tava almak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teflon tava görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında teflon tencere görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında teflon tencere almak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, mevkilerinin yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında yeni tava görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada yağ eritmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş tava görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tava görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maneviyata yöneleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir