AnaSayfa / Genel / Kahve falında düdüklü tencere görmek

Kahve falında düdüklü tencere görmek

Kahve falında düdüklü tencere görmek her anlamda feraha kavuşacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere patlaması görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düdüklü tencere görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düdük çalmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eşlerin boşanacağına inanılır.

Kahve falında düdük sesi duymak merdiven atlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi düdüğü duymak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında düdük görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düdük öttürmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir