AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereden taşan yemek

Kahve falında tencereden taşan yemek

Kahve falında tencereden taşan yemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencereden taşan yemek gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında tencereden taşan yemek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında tencerede yemek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulur.

Kahve falında tencerenin dibini yemek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine inanılır.

Kahve falında bir tencere yemek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dibini yemek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş yemek görmek güzelliklerle dolacağına, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir