AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere seti görmek

Kahve falında tencere seti görmek

Kahve falında tencere seti görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere seti gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir.

Kahve falında tencere seti görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında takı seti bulmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında dikiş seti görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kolye seti görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında set takı görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet eder.

Kahve falında altın takı seti görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Kahve falında çin seddi görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı seti takmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir