AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede et piştiğini görmek

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede et piştiğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında tencerede et piştiğini görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede yemek piştiğini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Kahve falında büyük tencerede yemek piştiğini görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında et yemeği piştiğini görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında etin piştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, araba alınacağına inanılır.

Kahve falında insan eti piştiğini görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya inanılır.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba piştiğini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir