AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere hediye etmek

Kahve falında tencere hediye etmek

Kahve falında tencere hediye etmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere hediye etmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında tencere hediye etmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında hediye tencere görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kederlerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hediye tencere almak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tencere hediye almak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede pişmiş kuru fasulye görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni tencere görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında alüminyum tencere görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir