AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye yemeği vermek

Kahve falında taziye yemeği vermek

Kahve falında taziye yemeği vermek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, gözden düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında taziye yemeği vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında taziye yemeği görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında taziye yemeği vermek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işarettir.

Kahve falında taziye evi görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında taziye evinde olmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi taziyesini görmek işlerin günden güne artacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir