AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye evi görmek

Kahve falında taziye evi görmek

Kahve falında taziye evi görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında taziye evi gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında taziye evi görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulur.

Kahve falında kendi taziyesini görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık taziye görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taziye çadırı görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Kahve falında taziyeye gitmek birçok işin birlikte yapılacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye yemeği vermek akıl vereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taziye vermek dirliğin bozulabileceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir