AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye yemeği görmek

Kahve falında taziye yemeği görmek

Kahve falında taziye yemeği görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret eder.

Kahve falında taziye yemeği gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, eksikleri veya ucu açık kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında taziye yemeği görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Kahve falında taziye yemeği vermek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında taziye evi görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında taziyeye gitmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde taziye görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine inanılır.

Kahve falında taziye çadırı görmek kötü bir duruma düşüleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir