AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi taziyesini görmek

Kahve falında kendi taziyesini görmek

Kahve falında kendi taziyesini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, rızık elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi taziyesini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında taziye çadırı görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taziye yemeği görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında taziye kabul etmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde taziye görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye vermek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hayaline kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık taziye görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında taziye gitmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir