AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye ziyaretine gitmek

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kazancın sürekli artacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, elinin dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taziye evine gitmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taziye gitmek hayırlı kapılar açılacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında taziyeye gitmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taziye yemeği vermek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Kahve falında taziye evi görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine işaret eder.

Kahve falında taziye vermek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında taziye çadırı görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir