AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye evinde olmak

Kahve falında taziye evinde olmak

Kahve falında taziye evinde olmak günahlarının affedileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taziye evinde olmak gördüyseniz:

  • Oldukça çekici teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında taziye evinde olmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında taziye evine gitmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde taziye görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taziye kabul etmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerinin gerileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi taziyesini görmek borçları varsa ödeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye yemeği vermek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir