AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık taziye görmek

Kahve falında kalabalık taziye görmek

Kahve falında kalabalık taziye görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık taziye gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında kalabalık taziye görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye yemeği görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında taziye evi görmek onu darda bırakmayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında taziye yemeği vermek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında taziye evinde olmak olumsuz olaylar yaşayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir