AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziyeye gitmek

Kahve falında taziyeye gitmek

Kahve falında taziyeye gitmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziyeye gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadıklarınıza bağlı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında taziye evine gitmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında taziyeye gitmek hayallerinin peşinden gideceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziye gitmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında evinde taziye görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında taziye kabul etmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında taziye çadırı görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir